Personvern

Personvernerklæring Dråpen Fjordbad AS

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til post@draapen.no.

Firma

www.draapen.no er levert av Dråpen Fjordbad AS, registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 926820958.

Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

Kunder

Fra våre kunder innhenter vi navn, telefonnummer, adresse og epost-adresse. Personopplysningene brukes til å kommunisere med kundene om tjenester og kjøp av tjenester, og til statistikk. Dråpen Fjordbad AS deler ikke personopplysninger med tredjepart. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på kunder for å kunne besvare henvendelser og gi en tilstrekkelig informasjon og tilbakemelding ved kjøp. Når man registrerer seg som kunde hos Dråpen Fjordbad AS samtykker man til hvert enkelt område man tillater at personopplysningene brukes til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes personopplysningene.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

Dråpen Fjordbad AS produserer store menger bilder og video til sine kunder. Behandlingen av bildene og videoene skjer på grunnlag av avtale med deg.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss pr. e-post på ola.steen@gmail.com. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir lagret i kunderegisteret og følger reglene nevnt under avsnittet om kunder.

Hvorfor samler vi inn opplysninger?

Vi samler inn opplysninger med følgende formål:

BrukForklaring
FunksjonalitetOpplysninger brukes slik at vi kan tilby deg god funksjonalitet på draapen.no. Vi samler inn opplysninger som brukes slik at vi vet at du er innlogget om du for eksempel lukker nettleseren og åpner den igjen. Det er også informasjonskapsler som gjør at du kan velge å bruke "Husk meg" når du logger inn på Min side på draapen.no.
MarkedsføringOpplysninger brukes slik at vi kan markedsføre Dråpen Fjordbad og måle effekt på de markedsføringstiltakene vi gjør. For eksempel kan vi analysere hvilke annonser som har et budskap som er relevant. Vi bruker her tjenester fra Google. Dette gjør også at vi kan slutte å vise annonser til deg når du er blitt kunde av Dråpen Fjordbad.
ForbedringerOpplysninger brukes slik at slik at vi kan analysere bruksmønster. Vi kan da for eksempel se hvor mange som bruker en viss funksjon på draapen.no og hvor lenge de gjør det. På den måten kan vi se både hvilke funksjoner som er nyttige, men også på hvilke funksjoner det ser ut til å bli brukt lang tid og som vi dermed bør forenkle. Vi kan se aktivitet på gruppenivå og ikke hva hver enkelt bruker har gjort.
Kontakte degLagrede opplysninger brukes for å kunne kontakte deg på relevante kanaler. Eksempler på dette er påmelding til kurs, nyhetsbrev, å sende deg varsler og å sende ut faktura.

Deling av opplysninger

Vi deler ikke opplysninger om deg til en tredjepart, men bookingsystemet Romis samler inn navn, telefonnummer og epost-adresse. Romis har egen personvernerklæring.

Dine rettigheter

I forbindelse med personopplysninger har du som person en del lovfestede rettigheter. Mer utfyllende opplysninger finner du hos Datatilsynet.

RettighetBeskrivelseLøst gjennom
Hva vi lagrerDu har rett til å vite hvilke typer opplysninger vi lagrer om deg.Beskrevet i dette dokumentet.
Hvorfor vi lagrerDu har rett til å vite hvilket formål vi har med lagring av persondata.Beskrevet i dette dokumentet.
InnsynDu har rett til innsyn om hvilke data vi har lagret om akkurat deg.Kontakt oss for oversikt.
Sletting/endringDu har rett til å få slettet opplysningene vi har lagret om det, samt rette feil.Kontakt oss for sletting/endring utover det som er beskrevet i dette dokumentet.
KlageDu kan klage dersom du mener dine rettigheter ikke er ivaretatt.Dersom du mener vi har gjort noe feil håper vi at du først kontakter oss. Du har imidlertid alltid rett til å klage til Datatilsynet.